När du gör i ordning ditt garage för att fungera som verkstad finns en hel del du behöver. Naturligtvis pratar vi om verktyg och dylikt samt de möbler de kräver för förvaring. Det finns dock mycket andra saker du bör tänka på att skaffa till garaget.

Planera först, komplettera sedan

Sätt dig ner med papper och penna och börja med planeringen. Tänk på vad avsikten med garaget är till exempel. Ska det bara vara till för att mecka med bilar eller agerar det även som förvaring. Om du tänker förvara exempelvis sportutrustning behöver du olika ställ och eventuellt väggförvaring för de.

Hyllor, skåp och bänkar måste vara funktionella och spela en klar roll i planeringen. Sätt upp förvaringen så dina verktyg och det du använder ofta är lätt åtkomligt. Däremot kan du gärna förvara sportutrustningen mindre tillgängligt om du inte använder den så ofta. Det gäller till exempel skidutrustning som du inte behöver året om.

Sedan kommer det roligaste: inköp av verktyg, maskiner och småprylar du behöver. Det går utmärkt att beställa sådant på nätet. Klicka här för ett exempel på en bra shop online för allt det. Se bara till att din planering är klar och sedan kan du bara shoppa loss.