shutterstock_221815984Ett garage som bara används som förråd är ett förlorat utrymme. Renovera upp garaget och få ut mer av denna yta som du ändå står och betalar för. 

Isolering

Om du har ett kallgarage borde du överväga att isolera det. Du kan använda garaget till så mycket mer om du har möjlighet att vara där året runt.För att isolera behöver man varken gör eller betala så mycket. Köp lite tjockare isolering istället för det allra billigaste, för att vara säker på att hålla vintern utomhus. Du kan välja om du vill ha gips eller träskivor utanpå isoleringen. Gips är lite svårare att hantera men det går att tapetsera eller måla direkt på dem. Med träskivor kan du behöva fästa väv eller spackel innan du dekorerar väggarna.

Bra garageport

Vill du slippa kliva ut ur bilen och öppna dörren varje gång du ska parkera? Unna dig själv lite bekvämlighet och skaffa en garageport som är fjärrstyrd. De är lätta att installera men man kan också köpa ett paket som installeras åt en. Du kan antingen skaffa en dörr som vinklas utåt eller en som dras upp mot taket. Har man en mindre uppfart är det bättre om garageporten dras upp till taket medan en port som vinklas utåt kan vara lättare att installera och billigare att köpa.

Inreda

Har man ett lite större garage som rymmer mer än bara bilen, kan man få mycket nöje av ett varmt garage. Det behöver inte bara vara till mekning av bilen. Du kan lika gärna ställa in symaskinen och ha en egen syateljé eller göra en liten pysselhörna där du kan slå in julklappar och leka med diverse saker som du gillar. Eller varför inte ha det som förvaring av uteväxterna under vintern och en plats där du kan plantera om dina blommor?